Kaffeløsninger

Kaffe er bindemiddelet mellom mennesker som vil noe. En god kaffekopp er utvilsomt den raskeste veien for utveksling av meldinger, kunnskap og faglig diskusjon.

Det beriker. Det effektiviserer.

Våre kaffeløsninger

Vi og vår samarbeidspartner Pelican Rouge by Selecta åpner for smaks- og kvalitetsopplevelser dine medarbeidere vil sette pris på fra første dag. Vi står for produktene fra begynnelsen til slutt. Vi har til og med eget kaffebrenneri, slik at vi styrer kvaliteten helt frem til din kopp; din kaffe.

2eat kan etter ønske ta totalansvar for kaffeleveransen, med daglig service av maskin samt etterfylling og bestilling av kaffe.

Vår kaffeservice sørger for at maskinen er ren og klar til bruk hver eneste dag.

Den perfekte kaffemaskinen med Pelican Rouge by Selecta

Med en kaffemaskin fra Pelican Rouge by Selecta sikrer du at din bedrift alltid har det beste tilbudet på tjenester og service dersom det skulle være behov for det. Vår service og tjenester rettet mot kaffemaskiner er spesielt tilpasset bedrifter.

Pelican Rouge by Selecta har en maskinpark som dekker alle behov, uansett hvilke behov man måtte ha. Ta kontakt med oss for å se på hvilken maskin som passer for deres bedrift.

Ta kontakt med oss i dag