Asset-17-svg

Historien

2eat er en del av 2group, som har levert servicetjenester til bedrifter helt siden 1985.

Selskapets historie

1985: Grunnleggelse

I 1985 grunnla Christian Fredrik Moe det som i dag er 2group AS. Siden den gang har selskapet gått fra å være en liten renholdsaktør, hvor eneste formål var å bidra til økonomisk støtte til en 18 årig student, til å bli en av Norges største privateide serviceentreprenører innen områdene renhold og kantine. Gjennom strategisk arbeid har 2group etter hvert vokst til å ha en årlig omsetning på 120 millioner, med hele 350 ansatte og 700 kunder. 

Selskapet er fortsatt 100% familieeid, og både grunnlegger og 2. generasjon er aktive i eierskap og drift av selskapene i dag. 

2014: Etableres i Bergen

I 2014 etablerte 2clean AS en egen avdeling i Bergen etter ønske fra flere av våre kunder. Selskapet fortok da et oppkjøp av et mindre lokalt renholdselskap. 

Tidlig i 2016 fortok man et viktig steg i 2clean AS avd. Bergen sin videre vekst ved å kjøpe opp Norsk Kontor og Industrirenhold AS i Bergen. Selskapet er i dag av en del av 2clean AS avd. Bergen. Avdelingen består av to divisjoner, avdeling NKI Renhold som leverer renhold til maritim sektor og bedriftsmarkedet, samt avdeling NKI Omsorg som tilbyr hjemmehjelpstjenester til beboere i Bergen Kommune basert på fritt brukervalg. 2clean AS avd. Bergen består av 35 ansatte og har store ambisjoner om videre vekst.

2018: 2eat etableres

For å styrke 2group AS sin posisjon som facilityleverandør valgte vi i 2018 å etablere 2eat AS som en selvstendig enhet med fullt fokus på god mat og dyktig mennesker.  

Vårt mål er å tilby kortreiste, ferske grønnsaker og god mat laget fra bunnen som resulterer i både smakfulle og næringsrike måltider. Samtidig skal det være en fleksibel og markedsorientert leverandør, som tilpasser konsept etter kundens ønsker og behov. 

Veien videre

2group vil fortsette å møte kundens forventninger og sikre avtalt kvalitet gjennom god oppfølging, kvalitetssikring og tilstedeværelse.

Vil du lese mer om 2eat?

Ta kontakt med oss i dag